На Донеччині прикордонники відбили жорстокий штурм ворога

18:28, 31.10.2022
На Донеччині прикордонники відбили жорстокий штурм ворога

Прикордонники успішно відбили атаку ворога і взяли в полон окупанта

Українські прикордонники разом з іншими з підрозділами Сил оборони стримують жорстокий ворожий натиск, оскільки російські війська не припиняють наступ на Донецькому напрямку. Також наші вояки поповнили обмінний фонд, взявши у полон військового рф армії.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресцентр Держприкордонслужби України

 

Повідомляється, що напередодні від самого світанку російські окупанти розпочали обстріли позицій Сил оборони на південному напрямку Донецької області.

 

Артилерійська підготовка противника з мінометів, реактивної й ствольної артилерії тривала близько двох годин.

 

Згодом загарбники, силами до двох взводів піхоти під прикриттям бойових машин, перейшли до штурму позицій українських захисників.

 

Влучним вогнем прикордонники знищили ворожу БМП разом з екіпажем, а піхоту противника розсіяли. Відступаючи під вогневим ураженням наших бійців російські військові залишали своїх вбитих та поранених.

 

Так, у результаті бою прикордонники відбили жорстокий штурм ворога та взяли в полон 35-річного пораненого контрактника з Ростовської області.

 

Полоненому надали необхідну медичну допомогу й передали для поповнення обмінного фонду.

 

Як повідомляла УМ, підрозділи Державної прикордонної служби України не дозволили російській розвідці просунутися на Сіверському напрямку.