KYIV RYSING про Україну: історичне минуле, сьогодення та перспективи розвитку

17:51, 14.10.2022
KYIV RYSING про Україну: історичне минуле, сьогодення та перспективи розвитку

Величезну кількість обробленої інформації з тематики було викладено на 425-ти сторінках видання.

14 жовтня 2022 року відбулася презентація унікального друкованого видання «KYIV RYSING» за авторства однієї з найбільших консалтингових компаній України, що спеціалізується на наданні послуг у сфері управлінського консалтингу, ТОВ «Київ Стретеджи Консалтинг».

 

Упродовж останніх декількох місяців команда консультантів, що складається з 130-ти професіоналів у сфері управлінського консалтингу, при залученні 60-ти українських та міжнародних фахових експертів,  розробили вражаючу збірку відомостей про Україну, її громадян та спільних надій на майбутнє.

 

KYIV RYSING – всеохоплююче та вичерпне видання про Україну, – результат незалежного некомерційного дослідницького проекту ТОВ «Київ Стретеджи Консалтинг».

 

Величезну кількість обробленої інформації з тематики було викладено на 425-ти сторінках видання, метою якого є намагання авторів показати реальну Україну в розрізі її історичного минулого, викликів сьогодення та перспектив на майбутнє, торкаючись військової, соціальної, екологічної та економічної складових сталого розвитку держави.

 

KYIV RYSING – колективне звернення українців, чия непохитна відданість батьківщині та її добробуту є віддзеркаленням непереборної волі та потужної енергії українського народу.

 

KYIV RYSING — це блискуче і своєчасне поєднання цінної інформації з багатьох надійних джерел та, водночас, практичне керівництво на шляху національного відновлення.

                       

KYIV RYSING – невичерпне джерело натхнення та інформації, що служить нагадуванням світовій спільноті, що все те, що має негативний вплив на Україну, симетрично впливає на добробут та безпеку демократичного світу вцілому.

 

ЧАС ОБ’ЄДНАТИ ЗУСИЛЛЯ ЗАДЛЯ СПІЛЬНОЇ МЕТИ – МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми повертаємо своє! Залужний привітав захисників та захисниць України.