У Києві та області електрику відключать на дві години – ДТЕК

16:27, 10.10.2022
У Києві та області електрику відключать на дві години – ДТЕК

Остаточно вирішено про щоденні двогодинні відключення електропостачання Києва та області - причиною стали сьогоднішні обстіли рашистами нашої столиці.

Рішення про тимчасове обмеження електропостачання частині промислових підприємств та побутових споживачів у Києві та області прийняла НЕК Укренерго. Очікується що тривалість відключень буде близько 2-х годин.

 

Як інформує УМ, про це 10 жовтня повідомило ДТЕК Київські електромережі у Фейсбуці.

 

"Для збереження цілісності енергосистеми НЕК Укренерго прийняла рішення про тимчасове обмеження електропостачання частині промислових підприємств та побутових споживачів у Києві та області.Критичні об’єкти соціальної сфери – лікарні, метрополітен, рятувальні служби тощо – забезпечуються електроенергією в повному обсязі.

 

Для збалансування енергосистеми країни, очікується що тривалість відключень буде близько 2-х годин", - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що в Київській області та самій столиці  внаслідок російських обстрілів застосовуються графіки аварійного відключення електропостачання, тобто віялові відключення.

 

Серед об’єктів, що були обстріляні росіянами 10 жовтня, були енергетичні об’єкти ДТЕК Енерго – ремонтні роботи вже розпочато, постраждалих немає.

 

Влада закликала українців обмежити споживання електроенергії з 17:00 до 23:00 в пікові години навантаження.

 

Як повідомляла УМ, в Україні можливі віялові відключення світла через масовані ракетні удари.