У Чернівцях затримали підозрюваного у вбивстві патрульної

15:14, 05.10.2022
У Чернівцях затримали підозрюваного у вбивстві патрульної

Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тому поліцейські застосували зброю у відповідь.

Поліція затримала чоловіка, який розбещував дітей та убив патрульну. Під час затримання підозрюваний знову застосував зброю.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

 

Голова Національної поліції Ігор Клименко  підтвердив, що поблизу місцевої школи №27 на вулиці Воробкевича на околиці містасталася стрілянина . Екіпаж Таїсії та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх, оскільки заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. 

 

Патрульні розшукали громадянина, виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово здійснив кілька пострілів по інспекторах.

 

Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували, наразі йому надається медична допомога. Пошуки злочинця тривають. 

 

Згодом чоловік заховався у багатоквартирному будинку. Для розшуку злочинця було оголошено спеціальну поліцейську операцію.

 

«На жаль, 22-річна патрульна, молодший лейтенант поліції Таїсія Татарин. . У її напарника - вогнепальне поранення, його госпіталізовано. Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу. Більше інформації надамо найближчим часом»,— повідомив Ігор Клименко. 

 

Він висловив щирі співчуття родичам та близьким загиблої поліцейської.

 

Як відомо, Таїсія прийшла у лави патрульної поліції в серпні 2020 року.

 

Як повідомляла УМ, Луцький райсуд ухвалив вирок Максиму Кривошу, який у 2020 році захопив автобус із 13 людьми і протягом 12 годин утримував іх у заручниках. Наступні 13 років «луцький терорист» проведе за гратами.