Про контрибуцію й репарації Україна не проти вести переговори з росією – Данілов

19:46, 27.09.2022
Про контрибуцію й репарації Україна не проти вести переговори з росією – Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що з,росією можна вести переговори лише про контрибуцію та репарації. (Фото: РНБО)

Олексій Данілов, Секретар РНБО заявив, що Україна не проти переговорів з Росією щодо контрибуцій і репарацій.

 

Як інформує УМ, про це написав Данілов у Twitter

 

«Україна ніколи не була проти переговорів з РФ... щодо контрибуцій і репарацій.

 

Чим довше кремлівський режим відтягує ці перемовини – тим гірші умови і більші суми», - зазначив Данилов.

 

За його словами, завдання з деокупації України і дефрагментації Росії будуть виконані в повному обсязі, "згідно планів і графіків".

 

Нагадаємо, що у пропагандистських російських ЗМІ вкотре поширили повідомлення від прессекретаря Кремля Дмитра Пєскова про готовність до переговорів з Україною щодо закінчення війни.

 

Президент Володимир Зеленський нагадав, що після проведення так званих "референдумів" на окупованих територіях переговори з президентом РФ Володимиром Путіним стануть неможливими.

 

7 серпня Зеленський заявив, що у разі проведення псевдореферендумів на окупованих територіях півдня України Росія закриє будь-яку можливість переговорів з нашою державою.

 

23 вересня маріонетки Кремля на окупованих частинах Донецької, Луганської, Херсонської областей та Мелітополя повідомили, що розпочали "референдуми"щодо приєднання до Росії.

 

За даними пропагандистських ЗМІ окупантів, Росія може заявити про "приєднання" окупованих районів Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей 30 вересня.

 

Як повідомляла УМ, Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на провокаційну заяву спікерки ради федерації Валентини Матвієнко про те, що Росія «має ресурси для того, щоб завершити війну в Україні перемогою».