Данілов вважає спікерку ради федерації Матвієнко зрадницею та «рабою, підніжкою, брудом москви»

15:50, 01.09.2022
Данілов вважає спікерку ради федерації Матвієнко зрадницею та «рабою, підніжкою, брудом москви»

Данілов рекомендує рашистам заздалегідь збирати гроші на виплату репарацій Україні після нашої перемоги (Фото з відкритих джерел)

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на провокаційну заяву спікерки ради федерації Валентини Матвієнко про те, що Росія «має ресурси для того, щоб завершити війну в Україні перемогою» 
 
Як інформує Україна молода, про це він повідомив  у Twitter
 
Данілов радить росіянам заощаджувати ресурси для виплати репарацій Україні за знищену інфраструктуру, поховання російських солдат, яких щодня сотнями знищують ЗСУ та для майбутнього процесу в Міжнародному кримінальному суді.
 
«Валентині Матвієнко. «Рабі, подножці, грязі Москви», людині без честі, проклятій своєю Батьківщиною, варто пам’ятати: Росії має вистачити тільки одного ресурсу – на виплати репарацій і контрибуцій Україні, на масові поховання своїх військових і на справедливість вироку Гаазького трибуналу».
 
Як повідомляла УМ, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов назвав п'ять відмінностей ЗСУ та окупантів. Він наголосив, що українці виборюють життя, а росіяни – уживаний унітаз і порцію "Боярышника". Окрім цього, ЗСУ постійно нарощують професіоналізм, а окупанти втрачають перевагу у кількості 
 
Мобілізаційний потенціал України постійно посилюється, а Кремль боїться загального призову, бо це є шляхом до внутрішньої дестабілізації.