Росіянка-наречена замовила окупанту «трофеї» з убитих українців – СБУ

11:30, 18.09.2022
Росіянка-наречена замовила окупанту «трофеї» з убитих українців – СБУ

Те що з психікою пересічного росіянина не все гаразд - не викликає сумнівів.

«Трофеї» з убитих українців – нашивки, взуття, армійські куртки просить привезти дівчина російського військовослужбовця.

 

Як інформує УМ, про це ідеться у перехопленій телефонній розмові, оприлюдненій Службою безпеки України у Телеграмі.

 

"Нашивки, взуття, військові куртки, зняті окупантами з тіл полеглих у бою українських захисників, – ось вершина мрій простої російської дівчини з Підмосков’я", - ідеться у повідомленні.

 

росіянка мріє, щоб її майбутній чоловік після повернення з війни в Україні працевлаштувався до приватної військової компанії "Вагнер", і тоді він "зможе подарувати їй навіть дещо більше".

 

"Привезёшь мне кучу кителей, чью-то голову. Я Лизке показывала, как "вагнера" отрезали голову мужику…", – цитує її СБУ.

 

Більше того, як зазначили у спецслужбі, росіянка мріє використати український кітель у рольових іграх зі своїм майбутнім чоловіком і наголошує, що без кітеля він не може залишити місце бойових дій. Хоча чоловік прагне якраз якнайшвидше втекти.

 

"Аморальність російського війська давно пробила чергове дно. Але ганебне поводження з полоненими та тілами вбитих у бою захисників України не залишиться безкарним", - наголосили в СБУ.

 

ЯДещо раніше у перехопленні, яке оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони, військовослужбовець росії просить забрати залишки його підрозділу після влучної атаки Збройних сил України.

 

Як повідомляла УМ, розмови російських військових, які розповідають, що їдять собак, а командири продають їхні пайки «наліво» перехопила й оприлюднила Служба безпеки України.