Російські командири продають пайки солдат, тому ті продовжують харчуватися собаками – СБУ

13:07, 10.06.2022
Російські командири продають пайки солдат, тому ті продовжують харчуватися собаками – СБУ

Бідні українські собаки не підозрюють, що їх чекає від російських солдат.

Розмови російських військових, які розповідають, що їдять собак, а командири продають їхні пайки «наліво» перехопила й оприлюднила Служба безпеки України.

 

Як інформує УМ, про це 10 червня СБУ повідомила в Телеграмі.

 

На одному із записів, перехоплених СБУ, загарбник скаржиться дружині: «Вон, банки привезли консервированные: какая-то закуска, морковка, капуста… Мы сразу же выкинули. ...как поросятам».

 

Він додає, що їхні пайки йдуть «наліво», і винні в цьому командири, які їх продають.

 

Інший росіянин просить матір вгадати, що він їв. Жінка спершу називає екзотичний варіант з борсуками, а потім переходить до мишей і пацюків.

 

«Собаку! Мяса охота же!», – відповідає російський військовий.

 

«Судячи з усього, поїдання домашніх тварин стало трендом серед загарбників. «Друга армія світу» продовжує пробивати дно…», - зазначили в СБУ.

 

Нагадаємо, що в одній із перехоплених Головним управлінням розвідки Міністерства оборони розмові бойовик так званої «днр» скаржиться на погане ставлення росіян до «добровільно мобілізованих» з Донецької області.

 

Як повідомляла УМ, до адміністрації президента росії володимира путіна за останні чотири місяці 2022 року надійшло 1,2 мільйона скарг на Міністерство оборони, з них майже 42 тисячі – на проблеми з пошуком зниклих родичів на війні з Україною. Вони незадоволені війною та вимагають знайти зниклих безвісти.