Московськіі депутати вимогають відставки путіна

16:05, 10.09.2022
Московськіі депутати вимогають відставки путіна

"Бунт на кораблі" - у росії депутати розуміють, що з путіним - це шлях в нікуди.

У московському окрузі «Ломоносівський» рада муніципальних депутатів звернулися до президента росії володимира путіна з вимогою піти у відставку.

 

Як інформує УМ, про це 10 вересня повідомляється на офіційному сайті округу.

 

У своєму зверненні депутати підкреслюють, що агресивна риторика путіна та його підлеглих відкинула росію в епоху холодної війни, що подвоєння ВВП не відбулося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників, з росії масово їдуть розумні та працездатні люди, а обіцяної стабільності взагалі немає.

 

У зв'язку з цим Рада московського округу просить президента залишити посаду, яку він обіймає. "Ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли та перешкоджають розвитку росії та її людського потенціалу", - пишуть муніципальні депутати.

 

Також депутати Ломоносівського округу звернулися до мера москви сергія собяніна. У їхньому зверненні йдеться, що у москві фактично не працює система місцевого самоврядування, а на районному рівні склалося двовладдя, яке гальмує будь-які ініціативи місцевих мешканців та їхніх представників.

 

Нагадаємо, що 7 вересня депутати муніципальної освіти «Смольнінське» в Петербурзі опублікували прохання до державної думи росії звинуватити володимира путіну в державній зраді та вимагати зняття його з посади. Петербурзькі депутати вважають, що рішення путіна про початок вторгнення російської армії на територію України завдає шкоди безпеці росії та її громадян.

 

9 вересня депутати, які підписали звернення, були викликані до поліції, на них складено протоколи за статтею про дискредитацію російської армії.

 

Як повідомляла УМ, РНБО запровадила санкції проти 606 представників правлячої верхівки рф .