Центр Харкова росіяни обстріляли з РСЗВ: багато поранених

15:37, 09.09.2022
Центр Харкова росіяни обстріляли з РСЗВ: багато поранених

Рашисти черговий раз вгатили по центру Харкова

російські агресори вдарили по центру Харкова, внаслідок чого ворожі снаряди влучили у приватні будинки, в деяких із них почалися пожежі.

 

Також зафіксовані влучання  у дитячий садок, будинок творчості, школу та об'єкт спортивної інфраструктури.

 

Щонайменше 10 постраждалих, у тому числі діти.

 

Як інформує Украіна молода, про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов у Телеграмі.

 

«Потужний обстріл Харкова із РСЗВ. Поки що точно відомо про прильоти у Шевченківському районі. За попередньою інформацією, пошкоджений дитсадок та є пожежа на одній автозаправці. Про постраждалих інформація уточнюється»,— зазначив мер.

 

Своєю чергою очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що, за його інформацією, наразі відомо про 10 поранених, троє з них - діти.

 

«Ворог обстрілює центр Харкова з РСЗВ. Є влучання в житлові будинки та інші споруди. Станом на зараз відомо про 10 поранених, щонайменше 3 з них - діти. Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці працюють медики та інші екстрені служби. Максимально залишайтеся в укриттях»,- написав він у Фейсбуці.

 

Як повідомляла УМ, цієї ночі рашисти завдали  інтенсивних ракетних ударів по Харкову й області.  Гатили також із реактивних систем залпового вогню. Частина ракет "самоліквідувалася" на території Росії. Внаслідок рашистського терору У Харкові сталася пожежа та руйнація триповерхової адмінбудівлі в Салтівському районі. Одна жінка постраждала, пізніше вона померла у лікарні.