Харків і область вночі зазнали потужних ракетних ударів – Синєгубов

10:15, 09.09.2022
Харків і область вночі зазнали потужних ракетних ударів – Синєгубов

Наслідки нічних обстрілів Харкова рашистами. (Фото: Телеграм Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА)

Росіяни цієї ночі завдавли інтенсивних ракетних ударів по Харкову й обласі. Гатили також із реактивних систем залпового вогню. Частина ракет "самоліквідувалася" на території Росії.

 

Внаслідок рашистського терору У Харкові сталася пожежа та руйнація триповерхової адмінбудівлі в Салтівському районі.

 

Як інформує УМ, про це вранці 9 вересня повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

 

Є влучання у Київському районі, там загинула 53-річна жінка.

 

"Протягом доби зазнавали ударів окупантів Ізюмський, Харківський, Чугуївський і Богодухівській райони. Вночі ворог інтенсивно гатив по Харківському району: одна ракета влучила в землю поблизу приватних будинків, пошкоджено вікна. Зранку медики госпіталізували чоловіка в Дергачівській громаді, де також окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення", – йдеться у повідомленні.

 

Чугуївський район також зазнав активних обстрілів росіян. У Чугуєві, загинула 60-річна жінка. Пошкоджені приватні будинки, учбово-спортивний центр, господарчі споруди.

 

"Загалом за добу медики госпіталізували 10 людей: вісьмох – у Харкові, одну особу – в Лозівськосу районі та ще одну – в Чугуївському. За добу загинули п'ятеро людей, зокрема троє у Харкові", – додав Синєгубов.

 

Напередодні, російські загарбники обстріляли два райони Харкова. Завдали ударів з ракетних систем залпового вогню по Немишлянському району. Також під ворожим вогнем опинився Індустріальний район. Зафіксували два прильоти. Один з них – в адміністративний будинок.

 

Як повідомляла УМ, українська ППО збиває 50-70% російських ракет.