Військові пенсіонери зможуть отримувати виплати через ПриватБанк

17:55, 07.09.2022
Військові пенсіонери зможуть отримувати виплати  через ПриватБанк

Військові пенсіонери всього за кілька хвилин можуть оформити картку, щоб отримувати гроші напряму через Приватбанк

ПриватБанк розпочав емісію пенсійних карток для військових пенсіонерів.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба банку.

 

«ПриватБанк розпочав емісію пенсійних карток для військових пенсіонерів, які відтепер, згідно з новою редакцією Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб", можуть отримувати пенсію напряму через ПриватБанк та користуватися зручними сучасними послугами найбільшого державного банку»,- йдеться в повідомленні.

 

Оформлення пенсійної картки займає всього декілька хвилин: військовим пенсіонерам необхідно лише один раз звернутись до найближчого відділення ПриватБанку з паспортом та кодом платника податків. Після відкриття картки залишається лише підписати заяву на перерахування пенсії на картку банку, за якою банк візьме на себе всі формальності щодо оформлення відповідних документів у Пенсійному фонді.

 

У банку зазначають, що наразі обслуговують понад 4 мільйонів пенсіонерів України.

 

Як відомо, станом на 1 липня в Україні зареєстровано 10,8 млн пенсіонерів. Середній розмір пенсійних виплат складає 4437 гривень. 
 


Як повідомляла УМ, Національний банк України попереджає про небезпеку потрапляння в готівковий обіг навмисно пошкоджених гривневих банкнот з тимчасово окупованих територій.

 

Йдеться про гроші, викрадені окупантами або мародерами із захоплених відділень банків. Але перед тим їх навмисно пошкодили працівники банків, щоб ворог не міг ними скористатися.