Данілов назвав п'ять відмінностей ЗСУ та російських окупантів

17:54, 30.08.2022
Данілов назвав п'ять відмінностей ЗСУ та російських окупантів

Українська армія постійно вдосконалюється, тоді як рашисти витягають зі складів стару техніку та втрачають велику кількість особового складу

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов назвав п'ять відмінностей ЗСУ та окупантів. Він наголосив, що українці виборюють життя, а росіяни – уживаний унітаз і порцію "Боярышника". Окрім цього, ЗСУ постійно нарощують професіоналізм, а окупанти втрачають перевагу у кількості 
 
Мобілізаційний потенціал України постійно посилюється, а Кремль боїться загального призову, бо це є шляхом до внутрішньої дестабілізації. 
 
Як інформує Україна молода, про це він написав у Facebook
 
На думку Данілова, це одна з п'яти головних і вирішальних відмінностей між тим, як воюють Україна та Росія.
 
Не менш важливим Данілов вважає зростання консолідації навколо українського національного спротиву в Україні, тоді як підтримка війни серед росіян падає.
 
Третьою відмінністю він назвав те, що сили оборони України інтенсивно беруть на озброєння сучасну західну техніку, а армія РФ знімає зі зберігання стару радянську.
 
Окрім того, ЗСУ постійно нарощує свій професіоналізм, а окупанти поступово втрачають перевагу у кількості, пише секретар РНБО.
 
«Українці виборюють життя і майбутнє, росіяни воюють за унітаз б/в і порцію "Боярышника", – так сформулював Данілов п'яту причину.