Ми за життя побачимо крах колоніальної росії - Данілов

15:24, 24.08.2022
Ми за життя побачимо крах колоніальної росії - Данілов

За словами Данілова, сподіватися на те, що путін зупиниться, не варто

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов вважає, що російський диктатор хоче перепочити, однак він не зупиниться в загарбницьких діях і готує ВПК Росії до тривалої війни проти України. 
 
Як інформує Україна молода, про це він повідомив в інтерв'ю польській газеті Wyborcza
 
«Треба розуміти, що Володимир Путін поклав усе на одну карту – карту війни з Україною. Сподіватися, що він зупиниться і не спробує довести її до логічного кінця, – самообман. 
 
Сьогодні Путін хоче відпочити, бо бачить, що росіяни "згорають", але ми знаємо, як важко сьогодні працює їхній військово-промисловий комплекс, знаємо кількість танків і ракет, якими вони оснащені.
 
Наші війська виконують потужну задачу по знищенню ворога. Чи можна це зробити швидко? На жаль, ні, тому що Росія – велика колоніальна країна. Хоча це називається федеративною країною, вони насправді колонізовані нації. Росія знищує їхню культуру, мову та традиції, і тепер вони (росіяни – ред.) хочуть використати їх групами у цій війні.
 
Перемогти Росію буде непростим завданням. Але ми усвідомлюємо, що сьогодні боремося не лише за себе, а й за Європу»,— зазначив секретар РНБО.
 
Данілов наголосив, що військова допомога для України потрібна всьому цивілізованому світу, бо якщо тоталітарна держава переможе, цей "бумеранг" розлетиться по всьому світу, будь-хто силою зможе окупувати іншу країну.
 
Данілов  вважає, що "Путін поспішає", бо ще два-три роки – і буде абсолютно нове покоління, яке будуватиме Україну. Данілов навів приклад своїх синів, які росли вже без радянщини й "комуністично-комсомольської плісняви" – і виросли вільними людьми, які вільно розмовляють англійською мовою. 
 
Також Данілов підтвердив свою думку, що ми за життя побачимо крах Росії: "Я впевнений у цьому. Ми побачимо вільну Ічкерію, Татарстан і, можливо, інші території".
 
Як повідомляла УМ, секретар  Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов наголосив, що українські військові знають свою справу. Він закликав набратися терпіння щодо контрнаступу ЗСУ, оскільки строки визначають військові на чолі з верховним головнокомандувачем, а не «диванні» експерти.