«Азов» набирає до своїх лав мотивованих добровольців

14:22, 29.08.2022
«Азов» набирає до своїх лав мотивованих добровольців

В «Азові» відкрився набір для добровольців

«Азов» запрошує нових бійців на службу до свого підрозділу в Збройних силах України. 
 
Як інформує Україна молода, про це стало відомо із відеозвернення, опублікованого на ютуб-канал "ССО Азов"
 
«Нам потрібні добровольці, мотивовані та стресостійкі бійці, що готові повністю присвятити своє життя боротьбі та разом з нами здолати всі перешкоди на шляху до перемоги.
Для чинних військовослужбовців є можливість переведення з інших частин.
 
Ми – велика братерська спільнота близьких за духом воїнів, об’єднаних колективною мотивацією до боротьби та надзвичайною жагою до переможних звитяг. Вірність кожного перевірена боєм, потом, кров’ю та часом.
Тут добре знають, що таке честь і гідність, а в своїх душах плекають лише найвищі моральні якості та найкращі людські чесноти. Адже все це й має містити в собі шляхетна мілітаристична еліта, до якої прагне кожен з бійців»,— йдеться у повідомленні.
 
«Щодня працювати й ставати кращою версією себе, вдосконалювати знання та вміння, гартувати характер і витримку, сміливо йти в бій і брати в ньому гору над суперником. Слабким немає місця на цьому шляху. Тому, що біль і складнощі повинні лише сприяти твоїй силі, а не знесилювати тебе. Саме це і є головним правилом виживання у військовій стихії, і саме ця формула приведе нас до перемоги. Якщо ти вже зрозумів, що не вивезеш – тоді навіть не намагайся. Вважаєш, що здатен пройти цю дорогу? Тоді ставай частиною великої перемоги разом з Азов!»– зазначається у дописі.
 
Заповнити анкету можна тут – https://forms.gle/6NyB8HULGDiHt8mZ9
 
Бійці полку "Азов" записали привітання до Дня Незалежності на острові Хортиця у Запоріжжі. 
 
Як повідомляла УМ, командир полку "Азов" ДенисПрокопенко вивезений до росії.
 
Читайте також: Європейський суд з прав людини дав росії термінові вказівки негайно забезпечити права українських військовополонених азовців, включаючи медичну допомогу.