Нестор Шуфрич повернувся в Україну з Угорщини

14:02, 25.08.2022
Нестор Шуфрич повернувся в Україну з Угорщини

На фото: Шуфрич перетинає українсько-угорський кордон

Народний обранець від забороненої «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич повернувся в Україну. До слова, із початку війни він кілька разів перетинав кордон. Цього разу він в’їхав через міжнародний пункт пропуску «Лужанка – Берегшурань», що на українсько-угорському кордоні. 
 
Як інформує Україна молода, про це 25 серпня повідомив екснардеп Ігор Мосійчук.
 
Політик заїхав у країну на автомобілі Mercedes із угорською реєстрацією.  
 
Нагадаємо, Шуфрич 13 травня перетнув державний кордон. Він заявив, що «має на те усі законні підстави». Адже зокрема він батько трьох неповнолітніх дітей (3-х, 5-ти і 9-ти років). 
 
23 травня Шуфрич повідомив про своє повернення в Україну.
 
Як відомо, 12 травня фракція «Опозиційна платформа – За життя» у Верховній Раді офіційно перестала існувати.
 
Водночас, офіційне припинення існування фракції «Опозиційна платформа – За життя» у Верховній Раді не впливає на депутатські мандати її членів.
 
21 квітня у Верховній Раді України під час чергового засідання оголосили про створення нової депутатської групи з колишніх членів фракції ОПЗЖ. До складу «Платформи за життя та мир» увійшли 25 нардепів під головуванням лідера ОПЗЖ Юрія Бойка. Заборонити створювати депутатську групу, за чинним законодавством, неможливо. Тому нова «платформа» Бойка матиме ті самі права, що й фракція ОПЗЖ донедавна.
 
Як повідомляла УМ, депутату  від ОПЗЖ Нестору Шуфричу вдалося  покинути територію України та виїхати за кордон. Ймовірно, 55-річний чиновник вирішив очікувати на перемогу України за її межами. За яких обставин 55-річному скандальному депутату вдалося покинути територію України  наразі невідомо, адже виїзд чоловікам від 18 до 60 років заборонений.