Українці мають бути особливо пильними 24 серпня через загрозу ракетних ударів – ГУР

00:20, 23.08.2022
Українці мають бути особливо пильними 24 серпня через загрозу ракетних ударів – ГУР

путінський режим справді схиблений на датах і символах. (Коллаж: ГУР Міноборони)

Головне управління розвідки Міноборони закликає українців бути особливо обережними та пильними саме 24 серпня у День Незалежності.

 

Причина: загроза ракетних ударів та провокацій з боку росії.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

 

«Є підвищена загроза ракетних ударів і інших провокацій, як всередині країни, так і зовні. Росія і путінський режим атакували незалежність України і незалежну Україну. Вони справді схиблені на датах і символах, тому цілком логічно було б бути перестороженими і готовими до того, що і День Незалежності буде атаковано», - наголосив пан Юсов.

 

У військовій розвідці запевняють, що Україна готова до нападу, хоч в росії і залишається велика кількість ракет - нехай і не високоточних, але вони можуть наробити ще багато біди. Хоч це і не зламає ані дух, ані волю до спротиву, як і хід війни.

 

Також ГУР Міноборони наголошуює, що повітряна тривога – це серйозний сигнал, і всі на нього мають зважати. Особливо 23 та 24 серпня. У ці дні треба бути особливо обережними.

 

Як повідомляла УМ, Президент Володимир Зеленський вважає, що цього тижня Росія може здійснити особливо жорстокі дії.

 

Патрульна поліція закликала українців особливо суворо дотримуватись правил при повітряній тривозі, зокрема обов’язково йти в укриття саме 23-25 серпня.