ЗСУ контролюють Піски - Донецька ОВА

13:36, 06.08.2022
ЗСУ контролюють Піски - Донецька ОВА

Попри пафосні заяви рашистів про захоплення села Піски, населений пункт контролюється Україною

Голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко зазначив, що попри постійні обстріли на лінії фронту, росія не контролює Піски.
 
Як інформує Україна молода, про це він повідомив у ефірі телеканалу Рада.
 
За словами Кириленка, з початку повномасштабного вторгнення окупанти регулярно поширюють фейки, що спрямовані на населення тимчасово окупованих територій та Росії.
 
«Вони вже розповідали, що Слов'янськ під їхнім контролем, і що вони знаходяться на підступах до Краматорська, але я чітко знаю, про що говорю - так, у Пісках дуже важко, але командування вжило додаткових заходів, щоб плани ворога не були реалізовані»,- додав Кириленко.
 
Окупанти, як відзначив Кириленко, планують захопити Піски, аби обійти Авдіївку з півдня й продовжити наступ. ЗСУ знають про плани ворога й роблять усе, аби не допустити цього.
 
Як повідомляла УМ, Збройні сили України відбили на Бахмутському напрямку чотири штурми рашистів і  змусили окупантів відступати на попередні позиції.
 
Читайте також: російські окупаційні війська продовжують обстрілювати населені пункти на Сході України. Протягом 5 серпня унаслідок спричинених росіянами бойових дій на території Донецької області загинули п’ятеро цивільних