Ставка Верховного Головнокомандувача: Зеленський радився з силовиками і військовими

13:55, 04.08.2022
Ставка Верховного Головнокомандувача: Зеленський радився з силовиками і військовими

Президент Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Залужний. (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача за участі військових і силовиків у четвер.

 

Тема засідання Ставки: невідкладні безпекові питання.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба РНБО.

 

«4 серпня 2022 року під головуванням президента України - верховного головнокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського відбулося засідання Ставки верховного головнокомандувача.

 

Під час засідання, у якому взяли участь ключові керівники сектору безпеки і оборони, було розглянуто ряд невідкладних безпекових питань», - йдеться у повідомленні.

 

Зокрема, першим у порядку денному присутні обговорили питання щодо стану забезпечення Сил оборони необхідним озброєнням та військовою технікою.

 

Також сторони заслухали інформацію щодо стану виконання рішень Ставки, прийнятих на попередніх засіданнях.

 

Вказується, що було наголошено на персональній відповідальності керівників сектору безпеки і оборони за виконання наказів та директив верховного головнокомандувача України тобто Зеленського.

 

Було заслухано доповідь стосовно продовження дії «Зведеного плану територіальної оборони та звіт про перебіг загальної мобілізації».

 

Зазначається, що стосовно всіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення, без уточнення деталей.

 

Як повідомляла "УМ", днями Зеленський закликав Столтенберга надати Україні більшу кількістьі важкої зброї від країн – членів НАТО для успішного відбиття російських атак та переходу до подальшого контрнаступу.