Зеленський подякував Токаєву за підтримку та невизнання «ЛДНР»

12:38, 23.07.2022
Зеленський подякував Токаєву за підтримку та невизнання «ЛДНР»

Президент Казахстану висловив свою підтримку Україні та не визнав фейкові республіки «ДЛНР»

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з лідером Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим та подякував  за принципову підтримку територіальної цілісності України та невизнання псевдореспублік «ЛНР»,»ДНР». Також очільники країн  обговорили проєкти співпраці в економіці, енергетиці й цифровізації.
 
Як інформує Україна молода, про це глава держави повідомив у Twitter.
 
«Провів телефонну розмову з Президентом Казахстану. Подякував за принципову підтримку територіальної цілісності України, невизнання т. зв. "ЛНР", "ДНР". Обговорили конкретні проекти взаємодії в економіці, енергетиці, цифровізації. Обмінялися вітаннями з 30-річчям українсько-казахстанських дипвідносин»,- йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, який сидів поруч із президентом Росії Володимиром Путіним на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, сказав, що Казахстан не визнає незалежність так званих "ДНР" та "ЛНР".

Як повідомляла УМ, Президент Казахстану Касим-Жомарта Токаєв провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним і закликав того до пошуку компромісу з офіційним Києвом.