У російських Курську та Белгороді чули вибухи

09:56, 03.07.2022
У російських Курську та Белгороді чули вибухи

Росіянам навіть на своїй території - теж не комфортно: війна потрохи приходить і на їхні "неосяжні" території.

Вночі в рашистському Курську чули вибухи, губернатор регіону повідомив, що працювала ППО.

 

Як інформує УМ, про це 3 липня повідомили губернатор Курської області Роман Старовойт у Telegram та російське пропагандистське видання RT з посиланням на місцевих жителів

 

Мешканці Курська повідомляли, що чули вночі звуки вибухів. У соцмережах публікували відео, на яких, як стверджується, знята робота систем ППО в небі над містом.

 

Старовойт зранку повідомив, що ППО нібито збили "два українські безпілотники "Стриж"" на підльоті до Курська.

 

Він також опублікував фото нібито збитих БПЛА.

 

 Губернатор Курської області РФ стверджує, що російська ППО нібито збила українські безпілотники у небі біля Курська

 

«Завдяки грамотним діям військових постраждалих немає. На жаль, інша ситуація у Бєлгороді. Внаслідок атаки противника є вбиті та поранені серед мешканців, зруйновані будинки мирних громадян», - заявив губернатора Курської області.

 

Нагадаємо, що раніше губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков заявив, що в Бєлгороді вночі була "серія гучних звуків", у результаті чого 3 людей загинули і 4 постраждали, частково зруйновані 11 багатоквартирних будинків та 39 приватних будинків.

 

Як повідомляла УМ, в росії у військовій частині, що у селі Барсове Володимирської області стався вибух, у результаті  якого загинуло четверо людей — троє військовослужбовців і один працівник складу