Рашисти обстріляли касетними снарядами Слов’янськ: є вбиті й поранені

09:25, 02.07.2022
Рашисти обстріляли  касетними снарядами Слов’янськ: є вбиті й поранені

Внаслідок обстрілу по Слов’янську четверо людей загинуло

Ворог знову вдарив по Слов' янську касетними боєприпасами. Внаслідок обстрілу приватного сектора міста 4 людей загинуло, ще 7 отримало поранення.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив глава міської військової адміністрації Вадим Лях.
 
«Вчорашній вечір видався дуже важким. Під обстріл потрапив мікрорайон Лимани. Вулиці Барвінківська, Підгірна, Данилевського. Мирний приватний сектор де немає військових об'єктів. У результаті - четверо загиблих, семеро поранених»,—зазначив він.
 
Слов'янськ обстрілюють касетними снарядами, які не завдають тотальних руйнувань будов, але дуже небезпечні для людей.
 
«90% убитих та поранених перебували на вулиці. Зважайте на це. Не виходьте з приміщень без потреби»,- додав голова міської адміністрації.
 
Лях закликав жителів міста уникати масових скупчень народу. Зазначається, що з цієї причини поки що призупинено видання гуманітарної допомоги до понеділока. Далі міська влада обіцяє дивитися за обставинами.
 
Нагадаємо, російські війська продовжують атакувати Лисичанськ з різних сторін. Окупанти залучили для цього багато живої сили і техніки.
Як відомо, ЗСУ з усіх сил утримують Лисичанськ - останнє місто в Луганській області, яке знаходиться під контролем України. 
 
Як повідомляла УМ, по позиціям окупантів на Луганському напрямку українські військово-повітряні сили нанесли удари, підтримавши захисників, які ведуть оборону Лисичанська.