Просування росіян на Лисичанськ затримано завдяки ударам української авіації

15:47, 01.07.2022
Просування росіян на Лисичанськ затримано завдяки ударам української авіації

Удари з літаків спинили просування загарбників на кількох важливих напрямках (Фото: Фейсбук Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces)

По позиціям окупантів на Луганському напрямку українські військово-повітряні сили нанесли удари, підтримавши захисників, які ведуть оборону Лисичанська.

 

Як інформує УМ, про це 1 липня повідомило командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook

 

«30 червня штурмовики "Су-25" та бомбардувальники "Су-24м" здійснили до 10 авіаційних ударів на Луганському напрямку, підтримуючи бойові дії захисників Лисичанська», - сказано, зокрема, в повідомлені.

 

Удари з літаків спинили просування загарбників на кількох важливих напрямках. Серед росіян є втрати. Крім того, було уражено логістичний центр, пункти забезпечення пальним та військову техніку окупантів.

 

Нагадаємо, що 30 червня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляв, що рсійські загарбники не полишають наміру захопити місто Лисичанськ у Луганській області – у результаті численних авіаударів знищений відділок поліції та пошкоджена територію НПЗ.

 

Як повідомляла УМ, ударна авіація Повітряних Сил Збройних Сил України 29 червня здійснила до двадцяти групових авіаударів по позиціях російських окупаційних військ на різних напрямках.