Нардеп-зрадник Ковальов лікується після замаху

14:05, 30.06.2022
Нардеп-зрадник Ковальов лікується після замаху

Нардеп -зрадник Ковальов виявився живим, але замах на нього таки був

На народного депутата — колаборанта Олексія Ковальова справді був здійснений напад. Він наразі перебуває в лікарні. Факт замаху на колишнього «слугу народу» Олексія Ковальова, який перейшов на бік ворога після тимчасової окупації Херсона, підтвердили окупанти.
 
Як повідомляє Україна молода, відео з лікарняної палати, де перебуває Ковальов, опублікував Telegram-канал прокремлівського видання РІА «Новості».
 
Колаборант заявив, що «диверсія» проти нього була нібито скоєна українськими спецслужбами.
 
Щодо свого майбутнього, то Олексій Ковальов заявив, що планує і надалі працювати народним депутатом на своєму мажоритарному окрузі до кінця каденції у 2023 році. 
 
Нагадаємо, 22 червня позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко заявив, що, за його інформацією, на Ковальова був вчинений замах, той загинув.
 
Разом з тим, Херсонська ОВА зазначила, що новина про загибель нардепа-зрадника – фейк.
 
Додамо, що після вторгнення Росії нардеп Олексій Ковальов повернувся на тимчасово захоплену російськими військами територію Херсонської області. За його словами, він зробив це через роботу з виборцями та власний бізнес.
 
На початку травня «слуги» вигнали Ковальова із монокоаліції, бо запідозрили його у державній зраді.
 
Пізніше колишній «слуга» почав відкрито співпрацювати із окупантами на Херсонщині.
 
У червні Державне бюро розслідувань відкрило справу проти нардепа-колаборанта.
 
Як повідомляла УМ, фракція «Слуга народу» звернеться до керівництва Верховної Ради з проханням забрати депутатський мандат у колишнього члена монобільшості Олексія Ковальова, який зізнався в колабораціонізмі. Активи ж і майно колаборанта мають бути конфісковані.
 
Водночас прокурори вже відкрили щодо нього кримінальне провадження про державну зраду та колабораціонізм.