На Рівненщині від ракетного удару загинуло щонайменше четверо цивільних

10:29, 26.06.2022
На Рівненщині від ракетного удару загинуло щонайменше четверо цивільних

Наслідки ракетного удару по Сарнах. (Фото: скріншот з відео Фейсбуку Руслан Серпенінов)

На Рівненщині в Сарнах кількість загиблих внаслідок ракетного удару, завданого військами рф увечері 25 червня, зросла до чотирьох. Сім людей поранені.

 

Як інформує УМ, про це 26 червня повідомив у Телеграмі начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

 

«Невтішні новини із м.Сарни. Під завалами знайшли ще одного загиблого. Таким чином, кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об‘єктах зросла до чотирьох осіб», - йдеться у повідомленні Коваля.

 

Зазначається, що загиблі - чоловіки віком від 30 до 51 року. Ще двоє поранених у важкому стані.

 

Підрозділи ДСНС аварійно-рятувальні роботи завершили. Працюють слідчі.

 

Міський голова м.Сарни Руслан Серпенінов повідомив у Фейсбуці, що поранення отримали сім осіб. "Після ракетних ударів по місту Сарни на цю хвилину можу стверджувати, що є 11 постраждалих, з них четверо загинули, двоє перебувають у важкому стані в реанімації. П'ять осіб отримали різного роду легкі ураження", - зазначив Серпенінов.

 

За його словами, у міській раді працює комісія з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. До неї можуть звернутися власники будинків, які постраждали від вибуху.

 

Нагадаємо, що 25 червня близько 20.00 війська рф завдали двох ракетних ударів по СТО з мийкою і майстерні з ремонту автомобілів у м.Сарни Рівненської області.

 

Як повідомляла УМ, щонайменше чотири вибухи пролунали у Шевченківському районі Києва внаслідок ракетного удару російських загарбників по столиці у неділю вранці, 26 червня.