В Рубіжному знищено командний пункт кадирівців, а росіяни підірвали два з трьох мостів, які ведуть до Сіверодонецька - Гайдай

11:29, 12.06.2022
В Рубіжному знищено командний пункт кадирівців, а росіяни підірвали два з трьох мостів, які ведуть до Сіверодонецька - Гайдай

На Луганщині захисники України знищують окупантів.

Збройні сили України «накрили» командний пункт, який чеченські бойовики обладнали в Рубіжному, що на Луганщині.

 

Як інформує УМ, про це 12 червня повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у своєму телеграм-каналі.

 

«Що стосується наших спецпризначенців та артилеристів – так, така робота проводиться. Ми маємо три таких факти їхньої злагодженої роботи. Це знищення бази «вагнерівців» у Стаханові. Там один тільки вижив.

 

Це знищення командного пункту чеченців у Рубіжному – зараз ще з’ясовуємо втрати ворога. І знищення певної кількості російських військових, які намагалися провести нараду в Будинку хіміків», - зазначив очільник Луганщини.

 

Гайдай також поінформував про зруйнування ворожою артилерією вже другого мосту через Сіверський Донець, що з’єднували Сєвєродонецьк з Лисичанськом. Третій міст, що залишився, вони посилено обстрілюють.

 

Продовжуються спроби загарбників узяти під контроль «дорогу життя» Лисичанськ – Бахмут, але наразі безрезультатно.

 

Щодо Сіверодонецька то в Телегарм Гайдай  вранці 12 червня написав: "Ситуація у Сєвєродонецьку вкрай важка. рашисти вночі зруйнували другий міст, що веде до обласного центру, прямо зараз орки масово обстрілюють з артилерії останній третій шляхопровід до міста. Росіяни кидають всі сили, аби «відрізати» Сєвєродонецьк. Наступні два-три дні будуть показовими. Не виключаємо наступи і на інших напрямках, а саме траса «Лисичанськ-Бахмут», яку росіяни намагаються взяти під котроль. Промзону Сєвєродонецька контролюють українські війська, але територія заводу «Азот» постійно обстрілюється. Інформація про блокування хімзаводу - маячня".

 

Як повідомляла УМ, збройні сили України проводять контрнаступи у Херсонській області одразу на трьох напрямках – Киселівка, Солдатське та Олександрівка.