По Чернігівщині росіяни гатили з артилерії та мінометів зі своєї території, фото

11:28, 10.06.2022
По Чернігівщині росіяни гатили з артилерії та мінометів зі своєї території, фото

Деокупованим українською армією територіям рашисти не дають спокійно жити. (Фото: Фейсбук Оперативне командування "Північ" / Operational Command “North”)

Війська «визволителів» обстріляли з території росії прикордонні населені пункти Чернігівської області з артилерії та мінометів.

 

Як інформує УМ, про це 10 червня повідомило оперативне командування «Північ» у Фейсбуці.

 

“Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Чернігівської області з території рф. З 07:20 до 07:40 спостерігачі зафіксували 11 вибухів (приходів) зі ствольної артилерії у напрямку Грем’яча”, - ідеться в повідомленні.

 

В ОК “Північ” зауважили, що втрат серед особового складу і техніки немає. Інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

 

 

Крім того, у напрямку населеного пункту Михальчина Слобода з 08:15 до 08:20 було зафіксовано 10 вибухів (приходів), ймовірно з міномету калібру 120 мм.

 

Також близько 09:30 надійшла інформація від місцевого населення про два вибухи (приходи) близько 08:50-08:55 по селу Грем'яч, імовірно, з міномета калібру 120 мм.

 

В ОК “Північ” повідомили, що втрат серед особового складу і техніки немає. Також не має втрат серед місцевого населення, але пошкоджено нежитлову будівлю.

 

Нагадаємо, що російські війська 8 червня понад 10 разів обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини.

 

Як повідомляла УМ, російські окупанти намагалися вести на Луганщині штурмові дії у напрямку Ниркового та Миколаївки, але відійшов із втратами. Українські захисники, також відбили ворожий штурм на північно-західній околиці Тошківки.