У Примор'ї депутати вимагають від Путіна вивести війська з України

11:52, 27.05.2022
У Примор'ї депутати вимагають від Путіна вивести війська з України

У Приморському краї рф починають лунати заклики припинити війну з Україною. (facebook.com/primorskyadmin)

В Приморському краю група депутатів законодавчих зборів вимагає від президента Росії Володимира Путіна припинити війну в Україні і вивести війська з країни.

 

Як інформує УМ, про це повідомило російське видання «Комерсант».

 

"Ми розуміємо, що якщо наша країна не припинить військову операцію, то сиріт в нашій країні стане ще більше", - зачитав член фракції КПРФ Леонід Васюкевич звернення чотирьох депутатів-комуністів.

 

Повідомляється, що заява викликала обурення в регіональному парламенті. Зокрема, губернатор Олег Кожем'яко закликав "вивести із залу" комуністів Леоніда Васюкевича і Геннадія Шульгу.

 

"Ці дії паплюжать російську армію і наших захисників, які стоять у боротьбі з нацизмом. Зрадник", - заявив губернатор.

 

У підсумку обох комуністів позбавили права голосу на сьогоднішньому засіданні законодавчих зборів. Лідер місцевої фракції КПРФ Анатолій Долгачов зазначив, що заява була неузгодженим "абсолютним демаршем".

 

Нагадаємо, раніше видання "Медуза" писало, що Путін війною проти України налаштував усіх у владі проти себе, і в Кремлі вже розглядають варіанти з наступником.

 

А колишній глава британської розвідки Річард Дірлав впевнений, що Путіна можуть повалити вже в 2023 році.

 

Як повідомляла УМ, в Службі безпеки України оприлюднили перехоплення розмов російських загарбників, які свідчать про численні втечі з армії російської федерації попри погрози розстрілів і покарань.