Вояки рф тікають з армії незважаючи на погрози розстрілів і покарань – СБУ

10:29, 27.05.2022
Вояки рф тікають з армії незважаючи на погрози розстрілів і покарань – СБУ

Більш розумніші загарбники намагаються будь-яким чином уникнути бойових дій в Україні.

У Службі безпеки України оприлюднили перехоплення розмов російських загарбників, які свідчать про численні втечі з армії російської федерації попри погрози розстрілів і покарань.

 

Як інформує УМ, про це СБУ повідомила 27 травня у Телеграмі.

                                    

«Пацаны просто берут и уезжают уже. Нашу бригаду по-любому будут расформировывать, потому что много людей уволилось.

 

Вот уезжает, например, один человек по истечении срока контракта… прыгает в КамАЗ, а за ним еще 8 человек прыгают, которые хотят уволиться сами по несоблюдению.

 

И они просто едут, короче, и увольняются. И вот так вот, постоянно», – розповідає загарбник своїй дружині.

 

Він сподівається, що йому також дозволять повернутися додому наприкінці травня – якраз по завершенню 90 днів, на які нібито була розрахована «спецоперація».

 

«Адже кожен день перебування в Україні для росіян – це ризик потрапити у список «двохсотих», який уже налічує понад 29,5 тис.», - наголосили в СБУ.

 

Дещо раніше СБУ оприлюднила розмови російських військових, які свідчать про те, що їхні командири повідомляють у москву неправдиву інформацію про нібито «перемоги» в Україні.

 

Як повідомляла УМ, СБУ продовжує викривати прокремлівських пропагандистів. Черговим поплічником окупантів виявився колишній військовий Генштабу Збройних Сил України, який жив у Черкасах.