«Мирні мешканці» рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей – СБУ

10:53, 11.05.2022
«Мирні мешканці» рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей – СБУ

Окупанти і навіть їхні дружини втрачають людські обличчя. (Фото з відкритих джерел)

СБУ опублікувала докази, що дехто з "мирних мешканців" Росії закликає своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей.

 

Як інформує УМ, відповідний аудіозапис СБУ оприлюднила 11 травня у Фейсбуці.

 

Повідомляється, що це шокуюче перехоплення спецслужбі вдалося зробити під Харковом, де ворожий окупант телефоном розмовляв зі своєю дружиною з РФ. Вона живе у прикордонному з Україною місті, куди насильно евакуюють українських громадян.

 

Цю істоту жіночої статі обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування "Дня победы". Тож вона запропонувала покарати їх нелюдськими катуваннями:

 

«Я бы им наркотики вколола, если бы работала, смотрела бы им в глаза и сказала бы: "Сдыхайте, мучайтесь". Я бы им пи*ьки резала, звёзды на спинах вырезала, и вообще по уху бы каждый день отрезала, по пальцу, чтобы им больно так было», – каже рашистка.

 

Навіть самого окупанта шокували ці слова і він не знав, що відповісти…

 

Очевидно одне: "руZZкій мір" – це і є сучасний нацизм, якими б гаслами і цілями він не прикривався. Саме тому ми повинні захистити від нього свою Батьківщину".

 

Як повідомляла УМ, щоб приховати втрати на війні в Україні.російська федерація записує убитих військових до списку “безвісти зниклих” – про це свідчать перехоплені розмови загарбників.