росія записує убитих військових до списку «безвісти зниклих» - СБУ

13:18, 10.05.2022
росія записує убитих військових до списку «безвісти зниклих» - СБУ

Втрати рашистів - колосальні.

Щоб приховати втрати на війні в Україні.російська федерація записує убитих військових до списку “безвісти зниклих” – про це свідчать перехоплені розмови загарбників.

 

Як інформує Україна молода, про це Служба безпеки України повідомила 10 травня в Телеграмі.

 

“Щоб приховати свої втрати на війні в Україні, росія записує убитих військових до списку “безвісти зниклих”. Їхні тіла складають на імпровізованих звалищах, де “двохсотих” так багато, що гори трупів досягають двох метрів заввишки”, - ідеться в повідомленні.

 

У перехопленій СБУ розмові, військовий розповідає своїй дружині з так званої "донецької народної республіки", про те що тіла військових лежать на “звалищі”.

 

“Это не морг, это свалка. Здоровенное, это… поле – не поле, полигон – не полигон… Огорожено, оцеплено, никого не пускают. И, короче, там тысячами привозят. Свалка высотой с человеческий рост…” – заявляє військовий.

 

За його словами, це звалище організувати прямо під Донецьком. Його охорона заробляє шалені гроші, допомагаючи родичам покійників знайти їхні останки. Він про це дізнався – бо там його знайома відшукала тіло брата.

 

У СБУ заявляють, що рідним ворога слід замислитись: чи готові вони, щоб їхні близькі були пошматовані собаками або гнили на полігоні просто неба.

 

Додамо, що збройні сили України з 24 лютого по 10 травня ліквідували близько 26 тисяч (+350) російських військових.

 

Як повідомляла УМ, в психіатричній лікарні ростовської області перебуває 800 поранених та 200 тіл загиблих рашистів.