Рашистська армія після війни з Україною ще довго не оговтається

11:04, 07.05.2022
Рашистська армія після війни з Україною ще довго не оговтається

Російській армії знадобиться чимало часу після війни, щоб відновити свій потенціал

Після війни з Україною збройні сили рф не зможуть швидко відновити свої сили, оскільки українські захисники завдають значної шкоди найбільш боєздатним підрозділам ворога.
 
Росії знадобиться багато часу та коштів для відновлення військових потужностей. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє британська розвідка.
 
Зазначається, що українські військові нещодавно знищили у боях найсучасніший російський танк Т-90М, який оснащений покращеною бронею, модернізованими гарматами та системами супутникової навігації. Наразі РФ має приблизно 100 таких танків. Проте така техніка залишається вразливою, якщо її не підтримують інші силові елементи. 
 
«Конфлікт в Україні завдає великої шкоди деяким з найбільш боєздатних підрозділів і найсучасніших можливостей Росії. Після цього конфлікту Росії знадобиться значний час і витрати, щоб відновити свої збройні сили», – йдеться у повідомленні.
 
При цьому замінити модернізоване та вдосконалене обладнання буде особливо складно через санкції, які обмежують доступ Росії до критичних мікроелектронних компонентів.
 
Нагадаємо, кілька днів тому ЗСУ вперше в історії «вполювали» найсучасніший російський танк.
 
Як повідомляла УМ, окупанти зазнають чималих втрат: під час відступу росіяни вирішили не забирати тіла загиблих товаришів по службі, їх ховають   у братських могилах або знищують  останки будь-яким придатним для цього способом.
 
Відомо, що у психіатричній лікарні ростовської області перебуває 800 поранених та 200 тіл загиблих рашистів.