Зеленський зустрівся зі спікеркою Палати представників Конгресу США

09:43, 01.05.2022
Зеленський зустрівся зі спікеркою Палати представників Конгресу США

Під час зустрічі з поважною американською чиновницею. (фото: ОП)

В Києві проходить зустріч президента України Володимир Зеленський проводить зустріч зі спікеркою Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі.

 

Як інформує УМ, про це повідомлено на сторінці Зеленського в Інстаграмі.

 

«Сполучені Штати є лідером потужної підтримки України в боротьбі з агресією РФ. Дякуємо, що допомагаєте захищати суверенітет і територіальну цілісність нашої держави!» - наголосив Президент України.

 

Своєю чергою Пелосі подякувала Україні за боротьбу та наголосила, що США "будуть поруч", доки ця боротьба не завершиться. За вагомий особистий внесок у зміцнення українсько-американської міждержавної співпраці, підтримку суверенної, незалежної та демократичної України Зеленський нагородив спікерку Палати представників Конгресу США орденом княгині Ольги.

 

Варто зазначити, що 24 квітня у Києві з робочим візитом перебували держсекретар США Ентоні Блінкен та міністр оборони держави Ллойд Остін. Вони провели зустріч з президентом Володимиром Зеленським, на якій обговорили питання військової фінансової допомоги Україні.

 

Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський заявив про високі ризики припинення будь-яких переговорів із російською стороною, оскільки вони продовжують методично вбивати цивільних українців.