Зірка Голівуду Анджеліна Джолі приїхала до Львова

18:03, 30.04.2022
Зірка Голівуду Анджеліна Джолі приїхала до Львова

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі приїхала до України з гуманітарною місією і випила львівської кави. (Фото з соціальних мереж)

Знаменита голлівудська актриса та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі завітала до України.
 
Зірку світового кіно помітили у одній із кав'ярень Львова. 
 
Як інформує Україна молода, відео з Джолі поширилюють у соцмережах користувачі. 
 
Окрім кав'ярні, актрису бачили також на залізничному вокзалі міста, де вона охоче спілкувалася з українцями, пише Таблоїд.
 
Зауважимо також, що пані Джолі вже 19 років є послом доброї волі ООН у справах біженців.
 
З моменту її призначення вона здійснила поїздки для зустрічі з біженцями в Сьєрра-Леоне, Танзанії, Кот-д'Івуарі, Камбоджі, Пакистані, Намібії та Таїланді. 
 
 
Актриса ще у 2014-му році молилася за єдність нашої держави, вона з перших днів повномасштабного вторгнення Росії підтримує наш народ. Тож головна  мета її приїзду – допомога Україні.
 
Раніше акторка опублікувала пост, в якому закликала допомагати українським громадянам. Разом із колегами з ООН у справах біженців вона займається організацією допомоги.
 
 
Нагадаємо, місяць тому Джолі була в Римі, де відвідувала українських дітей у місцевому госпіталі. 
 

 
 
Як повідомляла УМ, зірковий голлівудський актор, колишній губернатор Каліфорнії, неодноразовий володар титулу «Містер Олімпія» Арнольд Шварценеггер записав відеозвернення під назвою «Послання російському народу», в якому засудив незаконне вторгнення Кремля проти України, наголосивши, що цю війну розпочали не нацисти, а путін.
 
Читайте також: американський  актор Шон Пенн, який прилетів до України в перший день війни з Росією, вражений мужністю українського народу і керівництва держави.
Зірка Голівуду прилетів до Києва, щоб зняти  документальний фільм про війну України з російськими загарбниками.