Поблизу Мелітополя у повітря злетів міст, яким окупанти доставляли збою й паливо з Криму

15:36, 28.04.2022
Поблизу Мелітополя у повітря злетів міст, яким окупанти доставляли збою й паливо з Криму

Підірваний залізничний міст ускладнить логістичні шляхи окупантам

У селі Якимівка, що розташована у 24 кілометрах на південний захід від Мелітополя, прогримів вибух— було підірвано залізничний міст, яким ворог  забезпечував собі ресурси з Криму.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук у Телеграмі.
 
Цим мостом російські військові доставляли з Криму зброю та паливо, необхідні для проведення наступальних дій в Запорізькій та Донецькій областях. Підрив моста ускладнить логістику для російських військ, які використовували його для постачання усього необхідного для південного угрупування військ.
 
Він зауважив, що руйнування мосту спровокувало паніку серед росіян, адже міст цілодобово охоронявся. Військові оточили міст та розпочали перевірку машин, що проїжджають. Окрім того, вони почали обшуки у домах мешканців села Володимирівка, де шукають диверсантів.
 
Водночас, жителям села Якимівка російські військові кажуть, що вибух стався під час розмінування колій і шукають вони диверсантів, які заклали вибухівку. 
 
.Як відомо, 13 квітня російсько-окупаційні війська в тимчасово окупованому Мелітополі викрали в «Укрпошти» гроші, що були призначені на виплату пенсій, допомог і субсидій літнім громадянам та особам з-поміж вразливих верств населення, які потребують підтримки від держави.

Як повідомляла УМ, партизани-підпільники продовжують чинити героїчний опір і знищувати російських загарбників в тимчасово окупованому місті Мелітополь Запорізької області. Так, наразі відомо, що українські партизани вже знищили близько 100 воєнних злочинців рф у цьому місті.