У Кремінній на Луганщині йдуть вуличні бої

12:13, 18.04.2022
У Кремінній на Луганщині йдуть вуличні бої

На Луганщині тривають запеклі бої за Кремінну

Велика кількість техніки російських загарбників увійшла до Кремінної, що у Луганській області. У місті вже зав'язалися вуличні бої. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.
 
«На сьогодні найгарячіша точка, крім Попасної, яка вже півтора місяця триває, це населений пункт Кремінна. Там вже всередині йдуть бої, туди зайшла російська армія, величезна кількість техніки», – зазначив він.
 
Він також повідомив, що на сьогодні планувалася евакуація з Кремінної, але за ніч все змінилося. Вивіз людей  з міста поки що неможливий.
 
 
Нагадаємо, ввечері 17 квітня російські військові обстріляли з артилерії будівлю патрульної поліції у Лисичанську. Внаслідок цього шестеро співробітників травмовано, вони перебувають у шпиталі.
 
Раніше жителів Луганської області закликали виїхати в безпечні місця. Громадян попереджали, що можливості для евакуації незабаром може вже не бути.
 
Як повідомляла УМ, у Луганській області тривають обстріли, особливо важка ситуація в Рубіжному, Попасній, Лисичанську та в Гірській громаді. Ворог гатив із усієї зброї, що є.Очільник області Сергій Гайдай зазначив, що через постійні обстріли важко порахувати людей, які залишились на Луганщині.