Квіти замість пасажирів: у Краматорську запустили поїзди у пам’ять про загиблих

20:34, 09.04.2022
Квіти замість пасажирів: у Краматорську запустили поїзди у пам’ять про загиблих

Укрзалізниця вшанувала пам’ять загиблих на Краматорському вокзалі

Укрзалізниця вшановує пам’ять загиблих від обстрілу на вокзалі у Краматорську, запустивши по всій країні поїзди з квітами на порожніх місцях.


Як інформує Україна молода, про це повідомляє Telegram Укрзалізниці.


У пам’ять загиблих Краматорська порожніми залишать місця номер 52 у кількох поїздах, що курсують по всій країні. Замість пасажирів, які могли б бути там, на цих місцях поїдуть квіти. 


«Від Києва до Чернівців, Трускавця та Рахова, від Одеси до Львова, від Чернівців до Одеси та від Львова до Запоріжжя місця в поїздах під номером 52 будуть порожніми - несучи країною нашу тугу за безвинними жертвами російської агресії, за життями наших громадян, які були відібрані жорстоко та сплановано. 


Ми глибоко співчуваємо родинам загиблих та обіцяємо продовжувати робити все можливе і неможливе, щоб продовжувати рятувати життя наших громадян".


Жорстоке вбивство 52 цивільних громадян України російською ракетою на залізничному вокзалі в Краматорську не може бути забутим»,—йдеться у повідомленні. 


Як повідомляла УМ, 8 квітня російські терористи з окупованих територій Луганщини запустили касетні снаряди  з комплекса "Точка-У" по залізничному вокзалу Краматорська, де близько 4 тисяч людей чекали евакуації. За попередніми даними влади Донеччини, внаслідок ракетного обстрілу загинули понад 50 людей. Із них п’ятеро - діти.