Україна відродиться, а путіну ніколи не зламати дух українців - Джонсон

16:34, 04.04.2022
Україна відродиться, а путіну ніколи не зламати дух українців - Джонсон

Джонсон захоплений відвагою й мужністю українців

Прем´єр -міністр Великої Британії Борис Джонсон не вірить в успіх Путіна і вважає, що російський агресор ніколи не зламає дух українців.


Як інформує Україна молода, про це Джонсон написав у своєму Твітері. 


Прем'єр зазначив, що відколи розпочалося російське вторгнення, українці захищають свою батьківщину з непереможною мужністю та завзятістю. Народ Британії захоплений їхньою відвагою та патріотизмом.


«З моменту, коли почалося російське вторгнення, російські війська та танки перейшли кордони України, українці захищають свою землю мужньо та завзято. Нашим завданням є зробити все можливе, щоб підтримати їх. 


Усі танки й автомати в арсеналі Володимира Путіна ніколи не зламають дух українського народу й не завоюють їхню Батьківщину. Британія ніколи не вагатиметься в підтримці наших друзів, і я не маю жодного сумніву, що коли скінчиться цей час страждань, Україна відродиться і знову посяде своє місце серед вільних і суверенних держав»,- сказав Джонсон.
 

Як повідомляла УМ, прем´єр-міністр Британії Борис Джонсон закликав не чекати на активні дії Росії і негайно забезпечити Україну протикорабельними ракетамищоб завадити планам путіна окупувати південну частину України та забезпечити захист узбережжя від обстрілів із моря.