Телеведучий Комаров показав перші кадри з визволеної Бучі

19:09, 02.04.2022
Телеведучий Комаров показав перші кадри з визволеної Бучі

Комаров розповів, що на узбіччях у Бучі багато трупів закатованих мирних жителів. (facebook.com/1plus1.DmitroKomarov)

Український ведучий та журналіст Дмитро Комаров вирушив до звільненого від російських окупантів міста Буча Київської області.


Як інформує Україна молода, Комаров відзняв перші кадри у місті та оприлюднив їх у Фейсбуці.


Комаров показав, де був командний пункт російської армії, де окупанти базувалися: вони заселялися у будинки людей, в них жили і там же у них були пункти спостереження. 


Журналіст наголосив, що наразі у місті дуже багато мін – вони розташовані на дитячих майданчиках, на вулицях у вигляді будь-якого предмета: викинутого телефона, пачки з –під макаронів або навіть сірникового коробка. 


Також окупанти мінували двері у житлових будинках. Наразі на місці відбувається зачистка і перевірка – працюють поліція, спецназ і сапери. 

 

                                                               Дмитро Комаров разом із визволителями Бучі.

 


Серед іншого Комаров  розповів і страшну правду про звірства орків: у місті дуже багато трупів мирних мешканців:


«Бідні люди. Ми їхали, бачили величезну кількість мертвих мирних мешканців на дорогах. Молоді, старі. Видно що люди їхали на велосипеді, відбувалася детонація і вони назавжди залишилися на вулицях рідного міста.

 

Це сльози і біль. Дуже багато трупів у місті. Я на власні очі бачив, десь у кілометрі звідси лежать тіла молодих хлопців. У них зв'язані руки і простріляна голова. Одягнений капюшон та шапка. Це співпадає з тим, що мені розповідали – знищували чоловіче населення 18-60 приблизно. Всіх молодих, здорових – всіх розстрілювали".


Також Дмитро додав, що невдовзі до міста надійде гуманітарна допомога:


"Ви не повірите. Люди плачуть, побачивши хліб. Місяць не бачили хлібу. Сьогодні вже буде заходити гуманітарка поступово", - сказав ведучий.

 

Як повідомляла УМ, Збройні сили України звільнили Бородянку, Ворзель,  Бучу, Гостомель.


Читайте також: посилену  комендантську годину терміном дві доби запроваджують у звільнених від окупантів Броварському, Вишгородському та Бучанському районах Київської області у суботу ввечері о 21.00.