Російська еліта розглядає варіанти усунення путіна

14:02, 20.03.2022
Російська еліта розглядає варіанти усунення путіна

У колах російської еліти дедалі частіше обговорюють відсторонення Путіна від влади

Війна проти України дуже дорого обходиться не тільки окупантам з Росії а й  олігархам. Тож у російській еліті почався розкол. У політичній та бізнес-еліті Росії формується група впливових осіб, опозиційна до Путіна, яка готова до кардинальних дій для найскорішого  усунення диктатора від влади. 


Як інформує Україна молода, про це повідомляє Головне управління розвідки міноборони України.


Їхня мета – щоб уникнути фатального кінця Росії, якнайскоріше усунути очільника Кремля  від влади та відновити економічні зв'язки із Заходом, які були зруйновані через війну в Україні.


Оскільки Путін навряд чи захоче відступати та віддавати владу, розглядаються різні варіанти його відсторонення. 


Наступником Путіна має стати директор ФСБ Олександр Бортников, який потрапив у немилість з боку російського диктатора.


«Саме Бортников та його відомство відповідали за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії. Відомо, що Бортников та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення путіна від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороба, або інша «випадковість», – сказано у повідомленні.


Не виключено, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній «злив» розташування чеченських підрозділів на півночі Києва. Інформація надійшла саме від російської сторони. Імовірно, так керівництво ФСБ намагається послабити вплив Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва РФ», – наголошується в офіційному повідомленні.


Нагадаємо, що в Україні триває 25-й день повномасштабної війни, розв’язаної путінською Росією. 
 

Як повідомляла Ум, Президент України Володимир Зеленський готовий зустрітися з президентом країни-окупанта володимиром путіним і домовитися про ключові параметри миру «хоч завтра». При цьому, різні країни запекло конкурують за право провести зустріч Зеленського і Путіна навіть більше, ніж за право проведення Олімпійських ігор.


Читайте також: у Москві під час  мітингу-концерту у «Лужниках», присвяченому окупації Криму росією, промава путіна, яку показували усі головні російські телеканали зненацька перервалася і у ефір пішов виступ Олега Газманова. Кремль пояснив це технічними неполадками.