Промова Путіна у Лужниках перервалася на усіх телеканалах

19:48, 18.03.2022
Промова Путіна у Лужниках перервалася на усіх телеканалах

Російський диктатор виступив у Лужниках перед народом, проте промова обірвалася якраз коли агресор почав говорити про Украну

У Москві під час  мітингу-концерту у «Лужниках», присвяченому окупації Криму росією, промава путіна, яку показували усі головні російські телеканали зненацька перервалася і у ефір пішов виступ Олега Газманова. Кремль пояснив це технічними неполадками.


Як інформує Україна молода, про це повідомляє Медуза..


Промова путіна перервалася на словах «так вийшло, що початок “операції” (тобто війни в Україні ) цілком випадково співпав з днем народження одного з наших видатних воєначальників». Після чого телеканали стали транслювати  дискотечно-патріотичну пісню Газманова «Вперед, Росія».


До переривання трансляції путін встиг повторити колишній пропагандистський наратив, що метою «спецоперації» в Україні є «позбавлення людей геноциду» і процитував Євангеліє від Іоанна: «Немає більшої любові, чим якби хтось віддав душу свою за друзів своїх».


Після закінчення промови російського диктатора захід оголосили закінченим. Втім, багато хто пішов раніше. ТГ-канал NEXTA Live опублікував відео, як люди йдуть з мітингу, одразу після того як відмітилися, що були присутні і забрати безкоштовні подушки та пледи».


Пізніше виступ Путіна показали в ефірі повторно — цього разу цілком. З'ясувалося, що у перерваній фразі президент говорив про день народження адмірала Федора Ушакова, якого в РПЦ зарахували до святих.


У ТГ- каналі кремлівського пулу з'явилося пояснення прессекретаря кремля, чому не було показано повністю відразу – «технічний збій на сервері».


Сьогодні хакерська група Anonymous обіцяла запустити безпрецедентні атаки на вебсайти російської влади.


Як повідомляла УМ, Президент США Джо Байден презирливо назвав президента рф володимира путіна «кривавим диктатором» і «головорізом».


Читайте також: Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив готовність Сполучених Штатів притягнути президента рф путіна до відповідальності за воєнні злочини в Україні.