У Києві рашисти обстріляли житловий будинок, є загиблі й поранені

13:05, 14.03.2022
У Києві рашисти обстріляли житловий будинок, є загиблі й поранені

Російські окупанти обстріляли житловий будинок

У девятиповерховий будинок у районі Оболонь у Києві прилетів артилерійський снаряд. Унаслідок влучання виникла пожежа, пошкоджено квартири, є загиблі, поранені.


Як інформує Україна молода, про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.


Унаслідок потрапляння снаряду, сталося часткове руйнування з першого по третій поверхи та займання квартир на третьому та четвертому поверхах.

 

Пресслужба ДСНС повідомила, що на місці виявлено тіла двох загиблих осіб, трьох осіб госпіталізовано, дев'ятьом особам допомога надана на місці, евакуйовано 63 особи. Пошуки людей під завалами тривають. 


«Судячи з усього п’яні покидьки просто розважались стріляючи по спальним районам Києва», – прокоментував подію радник МВС Антон Геращенко. 


Нардеп Слуги народу Мар'яна Безугла, яка обиралася на Оболоні, зазначила що наразі триває ліквідація пожежі. Кількість жертв уточнюється.


Російські окупанти вдарили не лише по багатоповерхівці на Оболоні, а й по заводу "Антонов" у Києві, повідомляють у КМДА. 


Як повідомляла УМ, щонайменше 35 військових і фахівців загинуло і ще 134 було поранено внаслідок ракетного обстрілу Міжнародного центру миротворчості і безпеки (Яворівський полігон) в ніч на неділю.