У Маріуполі російські варвари розбомбили дитячу лікарню

17:34, 09.03.2022
У Маріуполі російські варвари розбомбили дитячу лікарню

Фашисти з рф з літаків цілеспрямовано розбомбили дитячу лікарню у Маріуполі. (Скріншот відео/Маріупольська міськрада)

Авіація російських окупантів розбомбила кілька корпусів дитячої лікарні в заблокованому Маріуполі у середу.

 

Зазначається, що повністю зруйнований корпус медичного закладу. Адже російські нелюди скинули кілька авіабомб на дитячу лікарню.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Маріупольська міськрада.

 

Інформація щодо постраждалих дітей уточнюється.

 

«Фашисти з рф з літаків цілеспрямовано розбомбили дитячу лікарню у Маріуполі. Наразі російськи окупаційні війська скинули кілька бомб на дитячу лікарню.

 

Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований… Ніколи не забудемо! Ніколи не пробачимо цим покидькам!», - наголошується у дописі мерії Маріуполя.

 

Посадовці міськради оприлюднили відео палаючої лікарні та світлину з місця падіння однієї з авіабомб, де утворилася глибока вирва.

 

 

Зауважимо, що російські окупанти навмисне заблокували Маріуполь та свідомо відключають життєво важливі для мешканців комунікації, свідомо блокують підвезення їжі, постачання води.

 

Більше того, вони не дозволяють його мешканцям покинути місто, постійно обстрілюючи його. Напередодні повідомлялося, що в Маріуполі від зневоднення померла дитина.

 

Як повідомляла «УМ», у Сумах внаслідок авіаудару загинув 16-річний чемпіон з самбо Артем Прийменко разом із батьками і двома меншими братиками.