Українці за дні війни об'єдналися більше, ніж за 30 років незалежності

10:15, 02.03.2022
Українці за дні війни об'єдналися більше, ніж за 30 років незалежності

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що українці за час війни об’єдналися більше ніж за 30 років незалежності

Президент України Володимир Зеленський, звертаючись до українців на сьомий день війни, заявив, що за цей час громадяни об’єдналися більше, ніж за 30 років Незалежності.


Як інформує Україна молода, відповідне відеозвернення президента Зеленського, опубліковане в Телеграмі.


"Бажаю здоров’я, єдина країно! Я не випадково сказав єдина. Почався сьомий день цієї страшної війни. Війни, яку ми відчуваємо однаково. За цей час у нас єдності більше, ніж за 30 років. Спочатку нам було однаково страшно. Потім однаково боляче, а зараз усе однаково. Окрім перемоги, окрім правди, окрім миру, окрім спокою, до якого ми хочемо прийти, окрім життів наших людей, за яких ми переживаємо, окрім України. За цей час ми по-справжньому стали єдиним цілим. Ми багато пробачили один одному. Ми полюбили один одного. Ми допомагаємо один одного. Ми боїмося один за одного", – сказав Президент України.


Як повідомлялося, 24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.


Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.


Як повідомляла УМ, міністр оборони Олексій Резніков попереджає, що ворожий Кремль готує дезінформацію про нібито капітуляцію військово-політичного керівництва країни. Відтак, міністр наголошує: капітуляція неможлива!