Фіндиректора Газпрому знайшли у зашморгу в гаражі

11:11, 27.02.2022
Фіндиректора Газпрому знайшли у зашморгу в гаражі

Тюлякова знайшли повішеним у власному гаражі

У Росії у селищі Ленінське Виборзького району Ленінградської області знайшли труп заступника гендиректора Єдиного розрахункового центру "Газпрому" з питань корпоративної безпеки.


Як інформує Україна молода, про це, зокрема, пишуть РосЗМІ.


Біля покійного знайдено передсмертну записку. У “Газпромі” наразі не коментують інцидент. 


Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце події, виявили тіло  61-річного Олександра Тюлякова – заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру Газпрому з корпоративної безпеки. Чоловік повісився у гаражі-прибудові.


Цей підрозділ виконує функції казначейства всієї монополії. До призначення в ЄРЦ Олександр Тюляков з березня 2014 року працював на посаді заступника генерального директора з корпоративного захисту та управління персоналом «Газпром трансгаз Санкт-Петербург». 


Нагадаємо, місяцем раніше в особняку на вулиці Перлинній у тому ж селищі Ленінське було виявлено мертвим 60-річного керівника транспортної служби «Газпром інвесту» Леоніда Шульмана. Також було виявлено записку. Шульман раніше також працював у компанії «Газпром Трансгаз». 


Як повідомляє Україна молода, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вимагає від світу повністю ізолювати Росію після того, які ворожа ракета влучила у житлову багатоповерхівку у Києві 


Країни-учасниці ЄС погодили запровадження персональних санкцій проти президента Росії Володимира Путіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова.