Путін визнав «незалежність» терористичних маріонеток ОРДЛО

22:10, 21.02.2022
Путін визнав «незалежність» терористичних маріонеток ОРДЛО

Путін підписав нікчемні «укази» про визнання ОРДЛО, які є порушенням міжнародного законодавства. (kremlin.ru)

Президент Російської Федерації Володимир Путін публічно підписав укази про визнання сепаратистських утворень ОРДЛО, які є терористичними маріонетками Кремля.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Путін заявив наприкінці екстреного звернення до нації у понеділок ввечері.

 

Під час підписання президентом РФ нікчемних «указів», які є порушенням міжнародного законодавства, були присутні зрадники України - ватажки терористів з окупованих Донецька і Луганська - Пушилін і Пасічник.

 

«Вважаю за необхідне прийняти вже давно назріле рішення: негайно визнати незалежність та суверенітет "Донецької народної республіки та "Луганської народної республіки"". Прошу Федеральні збори РФ підтримати це рішення, а потім і ратифікувати угоду про дружбу з цими "республіками», - пафосно заявив російський лідер.

 

При цьому, глава держави-агресора мав нахабство висунути вимоги Україні:

 

«Від тих, хто захопив і утримує владу в Києві, ми вимагаємо негайно припинити бойові дії. Інакше вся відповідальність за можливе продовження кровопролиття буде цілком і повністю на совісті правлячого на території України режиму».

 

Показово, що на тлі рішення Путіна щодо визнання маріонеткових "республік" ОРДЛО курс долара перевищив 80 рублів, а ціна євро збільшилася до 90 рублів.

 

Нагадаємо, вдень 21 лютого російський рубль обвалився, а акції російських компаній рекордно впали через ескалацію на окупованих територіях України, організовану Москвою.

 

Як повідомляла «УМ», на початку свого звернення Путін погрожував показати Україні справжню декомунізацію і згадав спадок Леніна- Сталіна. Мовляв, Україну в нинішніх кордонах створило керівництво СРСР і тому її можна назвати «Україна імені Володимира Ілліча Леніна».

 

Путін проголошує звернення після засідання Радбезу РФ, члени якого рекомендували йому визнати «незалежність» сепаратистських утворень ОРДЛО.