Довибори: на окрузі померлого Полякова ЦВК зареєструвала першого кандидата в депутати

16:50, 09.02.2022
Довибори: на окрузі померлого Полякова ЦВК зареєструвала першого кандидата в депутати

На Чернігівщині відбудуться довибори: уже зареєструвався перший кандидат у депутати до Верховної ради

На Чернігівщині Центральна виборча комісія зареєструвала Ломаку Олександра Анатолійовича — першим кандидатом у народні депутати на проміжних виборах до парламенту.


Як інформує Україна молода, відповідне рішення прийнято на засіданні ЦВК.


«Зареєструвати кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 206 на проміжних виборах народного депутата України 27 березня 2022 року Ломаку Олександра Анатолійовича, народився 27 листопада 1984 року в м.Щорс Чернігівської області, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, секретар Чернігівської міської ради, безпартійний»,- зачитала текст постанови член ЦВК Олександра Кармаза.


Вона додала, що суб'єктом висування Ломаки є політична партія "УДАР".


Як повідомляла УМ, 26 січня розпочався виборчий процес на проміжних виборах народного депутата, що відбудуться в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) 27 березня. 


На засіданні 4 лютого ЦВК утворила окружну виборчу комісію ОВО № 206 у кількості 18 осіб.


29 жовтня 2021 року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в ОВО № 206 на 27 березня 2022 року. Рішення ухвалено у зв’язку зі смертю народного депутата Антона Полякова.