У «червону» зону потрапила Івано-Франківська область

09:19, 24.01.2022
У «червону» зону потрапила  Івано-Франківська область

Україна знову "червоніє".

Рішення про встановлення в Івано-Франківській області червоного рівня епідемічної небезпеки з 24 січня  ухвалено Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Як інформує УМ, про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Телеграмі.

«Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 24 січня 2022 року червоний рівень епідемічної небезпеки на території Івано-Франківської області», - зазначив Немчінов.

 

Як повідомляв Укрінформ, 19 січня міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що Івано-Франківська область першою в Україні наблизилася до червоного рівня епіднебезепки. Зокрема, на Прикарпатті 19 січня зафіксували найбільшу за час пандемії добову кількість випадків коронавірусу - 1575.

 

Відтак Міністерство охорони здоров’я 20 січня направило подання про розгляд Державною комісією ТЕБ та НС питання щодо запровадження червоної зони карантину в Івано-Франківській області.

 

Як повідомляла УМ, Київська міська державна адміністрація радить роботодавцям перевести співробітників на віддалений режим роботи через нову хвилю коронавірусу.