Українська авіакомпанія дозволила безкоштовне перевезення багажу

15:37, 07.01.2022
Українська авіакомпанія дозволила безкоштовне перевезення багажу

Український лоукостер дозволив безкоштовне перевезення багажу (Фото з відкритих джерел)

Українська бюджетна авіакомпанія Bees Airline зробила безкоштовне перевезення багажу за своїми найдешевшими тарифами. Багаж без доплат доступний пасажирам, які забронювали переліт з 7 до 14 січня. Здійснити такий переліт потрібно до 31 жовтня 2022 року.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомили у прес-службі лоукостера.

 

Пасажири, які протягом цього періоду придбають квитки SMART за ціною найнижчого рівня тарифу LIGHT зможуть безкоштовно подорожувати з багажем до 23 кг. За замовчуванням цей тариф включає лише ручну поклажу.

 

«Кількість квитків не обмежена, але пам'ятай, що умови діють тільки до 14 січня. А якщо ти подорожуєш у Гянджу (Азербайджан), то можеш прихопити безкоштовно навіть до 32 кг»,- зазначили в компанії.

 

Для довідки: 

Bees Airline - це українська бюджетна авіакомпанія, що базується в аеропорту Жуляни міста Київ.

 

Заснована 2019 року. 22 лютого 2021 року до Державного реєстру цивільних повітряних суден України було занесено перші повітряні судна перевізника, а 13 березня 2021 року Державіаслужба України видала компанії сертифікат експлуатанта.

 

18 березня 2021 року відбувся перший політ лоукостера в Єгипет.

 

Як повідомляла УМ, на державному підприємстві «Антонов» у Києві було представлено перший серійний військово-транспортний літак Ан-178-100Р.