В Італії чоловік убив дружину-українку

17:15, 28.12.2021
В Італії чоловік убив дружину-українку

80 -річного італійця, який убив свою дружину-українку, взяли під варту

У провінції Пезаро та Урбіно 80-річний чоловік через ревнощі убив свою дружину, 61-річну Наталю Киричок, родом з України.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє GDS.

 

За даними видання, він ревнував жінку та вбив її нібито після того, як вона відмовилася від статевого акту. Зловмисник взяв ніж і вдарив дружину в груди щонайменше чотири рази, один з яких потрапив їй у серце, внаслідок чого Наталя одразу померла.

 

Повідомляється, що після вбивства чоловік провів ніч вдома поряд з тілом своєї дружини, що лежало у крові. Уранці він прогулявся із собакою, пообідав і випив багато вина.

 

Згодом чоловік розповів знайомим, що сталося, але йому не повірили. Ближче до вечора він зателефонував до ресторану, де Наталя працювала кухарем, і сказав власнику, що його дружина не прийде на роботу, бо вбив її.

 

Коли до його будинку приїхала поліція, чоловік одразу у всьому зізнався.

 

Правоохоронці вже взяли чоловіка під варту. Йому оголосили підозру у скоєнні злочину, проте його адвокати хочуть наполягти на проведенні психіатричної експертизи. Мовляв, правники хочуть вибудовувати захист на "раптовому нападі, який виник у результаті відмови від статевого акту".

 

Як інформувала УМ, в ііталійському місті Трієстр за дивних обставин померла 43- річна українка Аліна Труш. У неї залишилося двоє дітей.